Jag går min egen väg i kosten som min kropp säger att den mår bra av.

Min kost är något jag forskat fram både att läsa men också känna genom många år vad min kropp mår bra av och jag har aldrig varit sjuk eller haft symtom till att bli sjuk under hela 2000 talet trotts att jag ett par gånger stått och pratat med personer på kontoret som haft influensa men jag vet inte om det finns några andra som kan äta den här kosten för vi är alla olika. Jag köper aldrig någon färdigmat utan gör allt från grunden och groddar och fermenterar i stora mängder. 

Trotts att jag är utbildad bagare som jag jobbade som 1974-1979 så äter jag numera inget med mjöl i och har inte ätit något med salt eller socker på flera år trotts att jag har typ 1 diabetes, tar bara någon gång per dag tagit lite honung och då helst nyttig manoka eller lokalodlad härifrån.

Tänker inte lägga upp recept eller tala om allt jag äter bara vad jag försöker få i mig varje dag.

Jag äter bara ca 8 timma varje dag så jag börjar vid 11:00-12:00

Börjar först med ett stort glas vatten med gurkmeja och ½ citron, efter det och helst 1 glas Rejuvelac en stund efter.

Sedan vid 11:00-12:00

Sedan efter första måltiden som man tar helst minst 2 timmar efter att man vaknat är det nyttigt med 3-5 koppar nymalt svart kaffe som helst ska ha passerat ett riktigt kaffefilter, men heller inte för sent på dagen för då förstör du sömnen men jag intar det alltid med mörk choklad som jag äter minst 80g om dagen.

Senare dricker jag grönt eller ibland nyttigt svart te 2-3 gånger per dygn men aldrig påste som liksom petflaskor är största orsak till all plast i folks kroppar.

När jag sedan är ute i Torparuddens Naturreservat (100m hemmifrån) c.a. 14:00-16:00 varje dag tar jag med mig

Det är bra att dricka nypressad apelsin mellan måltiderna, jag brukar dricka minst 2 st om dagen

När jag äter middag den här dagen med sötpotatisstrips och tempstrips så försöker jag oftast dagligen också göra sallad med.

Sedan direkt efter blir det lite av dagens te